Videorekrytering nya trenden 2019

Är det dags för dig eller ditt företag att rekrytera nya medarbetare? Videorekrytering har aldrig varit enklare. Är du osäker på hur du skall gå till väga, sociala medier, employer branding, personliga CVn etc etc. Det är idag en enda stor djungel på hur man skall rekrytera och hur man i synnerhet skall rekrytera rätt medarbetare.

Instnt är ett innovativt svenskt företag som vunnit flera priser för sin framgångsrika app som har tagit videorekryteringen till nästa nivå. De har bl.a. vunnit post & telestyrelsens innovationstävling där de tilldelades 2MSEK för att göra videorekrytering tillgänglig för alla.
Med ett väldigt enkelt gränssnitt får du hjälp med hela kedjan allt ifrån rekryteringen till gallringen till att hitta din diamantkorn.

Det har idag aldrig varit enklare att rekrytera, barriären mellan arbetsgivare och arbetstagare har nu minskats. Du kommer igång väldigt snabbt och enkelt med instnt. Tjänsten är responsiv och fungerar på samtliga enheter så du har möjlighet att titta på ansökningarna allt ifrån din mobilaenhet till dator, du kan enkelt dela ansökningarna med kollegor direkt i systemet. Med videorekrytering blir det  väldigt enkelt för de sökande att visa vilka de är och vad de kan – oavsett var de bor, vilken bakgrund de har, eller eventuella funktionsnedsättningar osv.

För mer info om instnt hittar du på deras hemsida: http://sv.instnt.com