Bästa webbhotellen

De bästa webbhotellen 2018

Är det dags att välja ett webbhotell? Då har du hittat rätt. I denna artikel kommer vi diskutera de viktigaste punkterna och hur du ska hitta det bästa för dig. Vi kommer även att visa upp de sex bästa webbhotellen som finns 2018.

Viktiga saker att tänka på när man väljer sitt webbhotell

  • Kundsupport
  • Stabilitet
  • Prestanda
  • Pris

När det kommer till kundsupport finns det många hotell som ligger efter. Men de vi har hittat är riktigt bra och man får lätt svar på sina frågor, hur komplicerade eller lätta de än är. Kundsupport är en sådan sak som man inte tänker så mycket på tills den dagen då det väl händer något och man behöver få hjälp direkt. Då är bra support skillnaden mellan att ha bra hemsida och en som är offline i dagar.

Nästa punkt som är värd att tänka på är stabilitet. I denna kategori är de hotellen som vi valt ut väldigt bra och det är oftast detta som skiljer ett dåligt hotell från ett bra hotell.

Prestanda är också viktigt i dagens samhälle. Som tur är har de webbhotellen som vi tagit fram bra prestanda och kommer att ladda din hemsida på snabbaste sätt. Två viktiga faktorer när det kommer till prestanda är lagring och trafik. Lagring beskriver hur mycket utrymme din webbsida får ta upp, inklusive text, bilder och media. Trafik beskriver hur många besökare din hemsida kan hantera varje månad. Men alla webbhotellen i vår lista har tillräckligt mycket lagring och trafik för att det ska fungera för majoriteten av alla kunder.

När det kommer till pris är det mycket enkelt. Hitta ett hotell som har tillräckligt mycket prestanda och läs på om de har bra support och stabilitet. Finns det flera som matchar tar du den billigaste. Det är värt att notera att dyrast inte alltid är bäst, fast man bör oftast inte välja det allra billigaste alternativet.

De bästa webbhotellen

Vill du veta mer om webbhotellen kan du gå in på bästa webbhotell där du kan hitta guider och information om alla typer av webbhotell och servrar. Här kommer de hotell som vi har listat som de allra bästa 2018.

  • Misshosting är enligt oss det bästa webbhotellet 2018. De erbjuder flest varianter av VPS och Servrar samt att de har ett väldigt lockande pris på deras professionella webbhotell paket.
  • Stablehost är ett nyare och mindre företag. De ger riktigt bra support och de har anpassat sin tjänst väldigt bra för både nybörjare och proffs. Det skadar heller inte att de har obegränsad lagring samt trafik.
  • Surftown är ett välkänt webbhotell som erbjuder första året helt gratis. Gratis är alltid gott!
  • FSData är ett stabilt webbhotell som har funnits länge. De har varit med sedan 1997 och har vunnit priser flera gånger för att vara Sveriges bästa webbhotell.
  • Egensite har den unika idén om att kunden bara ska betala för den prestanda som denne använder. Detta gör oftast att det blir både billigare och framtidssäkert då du slipper uppgradera när din sida får fler läsare.
  • Indeed är ett webbhotell som ger kunden många alternativ när det kommer till hosting. Allt från webbhotell till specialgjorda serverlösningar. De riktar sig givetvis både till privatpersoner och företag.

Sammanfattningsvis finns det många alternativ att välja mellan, men om du inte kan bestämma dig rekommenderar vi Misshosting.